Thursday, August 23, 2012

Nuuskan pussituksesta

Pitkään olen miettinyt mitä tehdä kun tarjoaa itsetehtyä biittiä jollekin ja vastaukseksi saa "emmä käytä ku pussia". Tai siinä tilanteessa toiminta on ollut selkeää, hauku hienohelmoiksi ja homoseksuaaleiksi ampuessasi  sitä oikeata paskaa huulen alle. Mutta mietinnän alla on ollut miten valmistaa itsetehtyä pussinuuskaa. Materiaalin pusseille olin jo keksinyt - teepussit, joita saa aika isossakin koossa. Ongelma olikin että miten liimata se kasaan siten että sen voi tunkea huulen alle. Bostikit ynnä muut vastaavat kiinnitysaineet voi potkia huulessa aika mukavasti. Nuuskaorgin foorumeilla nimimerkki Void antoikin loistavan protipin videon muodossa. Tekijä solkkaa vain englantia, mutta linguaalisesti rajoittuneet ymmärtänevät itse videosta miten toimia. Eli juotosraudalla voi tavallaan "hitsata" pussin kasaan ilman kemikaaleja. Täytyy joskus laittaa testiin, vaikka aika iso vaiva vaikuttaisi olevan, varsinkin kun en itse pussinuuskasta juuri pidä. Luulisi että jos sarjatuotantona tekee vaikka sata pussia niin muutama tunti menee vaikka olisi rutiini. Mutta mikäs siinä myyrä huulessa ja bisse kädessä turatessa.

11 comments:

  1. Anonymous16/6/13 23:38

    Maustamisesta ja pussituksesta.

    Pakastimen ettanvarastojen vääjäämättömästi huvetessa päätin ahdingon ja mielenkiinnon sekaisin tuntein kokeilla kotitekoista nuuskaa. Helvetin hyväähän siitä tuli! Kiitos mahtavasta ohjeesta. Maustoin setin piparminttuesanssilla ja laitoin soodatuhkaa vähän isommalla lusikalla, jotta nuuska maistuisi myös parkkiintuneemmalle nuuskamuikkuselle.
    Asiaan. Paskasta tuli niin hyvää, että pitihän sitä päästä kavereille esittelemään. Tästä päästäänkin sitten taas samaan "emmä käytä ku pussia" -ongelmaan ja päätin sitten kokeilla tätä videolla esiteltyä pussitustekniikkaa.
    Aluksi voisi kuvitella, että noin tehtynä pussittaminen olisi hankalaa, hidasta, työlästä ja perseestä. Sitähän se olikin. Lisäksi se on myös helvetin sotkuista hommaa jos kädet tärisee yhtään. Lisättäköön vielä, että omistamani teräväkärkinen elektroniikkakolvi osoittautui huomattavasti tehottomammaksi työkaluksi pääosin siksi, että pää tosiaan on terävä.
    Teekkarina oli siis luonnonllinen tehtäväni keksiä vaihtoehtoinen toteutustapa. Ongelmaahan piti tietenkin pohtia paskalla ja siellä vessassahan se sitten ratkesikin. Suoristusrauta! Leikkelin teepusseista suorakulmioita ja puristin tulevia saumakohtia sekunnin verran suoristusraudalla, käänsin kerran ja 'hitsasin' pussin toisen pään umpeen. Sit vaan nuuska sisään ja paketti kiinni.
    Tässä sitten se toinen ongelma. Jos aikoo suuremman erän pussittaa niin hermonsa voi säästää vain tilaamalla Kiinasta tusinan pieniä tehdastyöläisiä. Sormin noita ei pussita itse saatanakaan. Helpoimmaksi tavaksi osoittautui parimillinen apteekkitykki. Tein pusseista sen verran tilavia, että sain tykin suun nätisti sisälle ja homma kävi kuin tanssi! Näin pusseista tuli myös helposti saman kokoisia (n. 1ml/pussi), eikä poltettavan reunan alle jäänyt turhaan murusia haisemaan.

    Ei tästä ihan mahottoman nopeaa hommaa näinkään tullut, mutta huomattavasti siedettävämpää. Tein 50 pussia parissa tunnissa, mutta joku tekee saman varmaan tunnissakin. Pusseista tuli aika virallisen näkösiä ja vahvuus lienee tällä reseptillä jossain generalin extra starkin alapuolella. Nam!

    Kuvaa tuotoksista: http://imgur.com/yqvg9f8

    ReplyDelete
    Replies
    1. itekkin pitäs lössii pussitella mutta kun ei nuo ainakaan kahvisuodattimet sula niin millaisia pusseja käytit (merkki-malli)
      kiitos =D

      Delete
    2. mistä ostit noi pussit ja mikä merkki ja malli?

      Delete
    3. Anonymous13/8/13 17:36

      millaisia tee pusseja käytit mistä ostat minkä merkkisiä

      Delete
  2. Anonymous18/8/13 22:22

    Suoristusrauta *slow clap*. Postaan etusivulle stoorisi, sen verran hyvää ulosantia.

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/9/13 23:58

    Prillan pusseja saa tilattua netistä, 4-5€ luokkaa /200kpl. Esim. Täältä http://www.snus2.se/prillan-portionspasar.html tai täältä http://www.snusbolaget.se/prillan-portionspasar.html jos ei jaksa teepussien kanssa näpertää nöttösiä. Portion påsar löytyy kaikenlaista googelista :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous25/9/13 00:25

    Saako tuota teepussimateriaalia tuommoisissa arkeissa jostain? Onko jotain korvaavaa materiaalia tai saako edes tyhjiä teepusseja jostain kun en viittis alkaa vaimon liptoneita tyhjenteleen :D Nuo jotku ruotsin nösse kaupat ei oikein noita pusseja suomeen näköjään sittenkään toimittele. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous18/9/14 18:45

      Partykungen toimittaa :)

      Delete
  5. Samppa/OP26/2/14 12:31

    Käytin semmosia isoja "koko pannun" teepusseja. Aika paljon menee materiaalia hukkaan mut eipä tuo paketti paljoa kustantanu. Tarkemmin Eskimo Haudutuspussi, löytyy ihan perusmarketista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samppa/OP20/5/14 23:51

      P.S. Kiukuttaa vitusti, että joku sai kreditit ideastani!

      Delete
    2. Anonymous24/5/14 11:13

      No mitäs helvettiä, toimitukselle potkut jos se en olisi minä itse! Korjailen välittömästi.

      Delete